‘Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Dit betekent dat wij een betekenisvolle boodschap hebben die wij willen laten resoneren met een grote groep stakeholders van onze stichting.

 

Vincent heeft onlangs een fotorapportage verzorgd voor één van onze open dagen. Wat met name opvalt als je naar Vincent zijn werk kijkt, is hoezeer hij in verbinding staat met hetgeen hij fotografeert. Ondanks de drukte met alle prikkels die ruim 1200 bezoekers teweegbrachten, wist hij  heel mooi de momenten, de interactie met de honden en de mensen vast te leggen die een evenement als een open dag zo bijzonder maken.’

- Rudolph Strickwold- Directeur Marketing en Commercie Hulphond Nederland

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.