‘De foto's van Vincent vielen mij op vanwege de compositie en de perfect getimede shots. Vooral van de zwart/wit foto's ben ik gecharmeerd. Ik besloot een fotoshoot met Vincent te plannen. Wetende dat ik altijd 'bevries' als ik moet poseren, zag ik er 'pretty' tegenop. Dat is 101% meegevallen. Met als resultaat een serie foto's in kleur en zwart/ wit, met een natuurlijke uitstraling (geen gebruik van photoshop en gebruik gemaakt van de natuurlijke lichtinval) en enkele foto's waar ik erg blij mee ben. Ik zal dan ook niet twijfelen om in de toekomst weer een ontspannen shoot met Vincent te plannen’-Drisia d'Anjou, Designed2Learn
 

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.