'Hij 'vat' jou zo mooi op beeld’’- zei een goede vriendin van mij. Sinds ik mij kan heugen en op foto's terugzie, vond ik het als kind al vreselijk om te poseren. Dat ongemak verdween als sneeuw voor de zon met Vincent want het voelt niet in "your face". Hij fotografeert zo ontspannen en natuurlijk dat ik mijzelf laat zien in plaats van een raar ‘fotogezicht’  te trekken. Ik zie dat hij iedereen en alles fotografeert met een bepaalde rust waarbij hij de natuurlijke schoonheid en persoonlijkheid van iets of iemand naar boven haalt en portretteert. Behalve portretfotografie heeft Vincent het talent om de sfeer van een event in foto's te vangen' -Charissa Maduro

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.