'Mijn vrienden & familie hadden voor mijn 40ste verjaardag een surprise party georganiseerd. Bij het surprisemoment heb ik Vincent even een foto zien maken. Daarna kan ik mij niet herinneren hem nog eens gezien te hebben met camera in de hand. Des te groter en leuker de verrassing toen ik de volgende dag al een hele rits aan foto’s van de hele avond via de mail ontving. Vincent heeft de gave zich als fotograaf onzichtbaar te maken en hij heeft de sfeer, gezelligheid en alle leuke momenten op een bijzonder mooie manier weten vast te leggen. Met als resultaat een prachtige reportage waar ik nog regelmatig met veel plezier en warme gevoelens naar kijk!'-Gwen Maduro

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.