​'De Beekhoeve is een biologisch melkveebedrijf en naast de bekende bedrijvigheid is er meer op de boerderij te doen en te beleven. Zo vormen duurzaam ondernemen en agrarisch natuurbeheer basisprincipes van de boerderij. Toen onze boerderij haar 100-jarig bestaan vierde en we omringd waren door vrienden, familie, vrijwilligers en klanten, heeft Vincent een prachtige fotorapportage gemaakt waarin niet alleen de sfeer van deze feestelijke dag zichtbaar was, maar ook de vele facetten van ons boerenbedrijf en de warme contacten die we met zoveel mensen hebben opgebouwd. Wat wij zo knap vinden, dat Vincent als ‘een vlieg op de muur’ de mooie momenten weet vast te leggen, zonder inbreuk te doen op de sfeer.Ik kijk naar de foto’s als is het een film; iedereen die erop staat is weer op het feest aanwezig alsof het moment niet voorbij gaat'- Monique van der Laan, De Beekhoeve

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.