​‘Vincent heeft mij en mijn dochter van 7 gefotografeerd. Mijn dochter wilde niet echt graag op de foto, ze is verlegen en vind dat soort aandacht een beetje ingewikkeld om relaxed bij te zijn. Maar Vincent pikte dit direct op, stelde veel vragen aan haar en was oprecht in haar geïntereseerd. Hierdoor lukte het hem snel om haar op haar gemak te stellen en de 'awkwardness' die ze voelt bij het zien van een camera weg te nemen. Daarnaast zoekt Vincent naar de goede momenten in zijn fotografie, niet zozeer de 'nette mooie' plaatjes, maar de echte momenten, de steelse blikken en bewegingen die het moment maken. Je voelt dat Vincent het fotograferen én het contact met de mensen enorm leuk vindt, en die oprechtheid brengt hij over naar de mensen die hij fotografeert. Ik vind dat echt knap’. - Pascalle Broer van Straten.
 

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.