Werkwijze

Je zou kunnen zeggen dat ik 'au naturel' werk; gebruik makend van liefst alleen het beschikbare licht en van de omgeving waarin het onderwerp en de fotograaf zich op dat moment begeven. Niks dat de flow waarin de mens achter en voor de lens zich in bevindt, verstoort. De connectie die ik met het onderwerp heb, zorgen voor foto's die niet alleen mooi zijn, maar ook iets extra's toevoegen aan het moment dat ik heb vastgelegd. Ik fotografeer voornamelijk met een camera waarmee ik handmatig scherpstel  en met lenzen die compact zijn maar van zeer hoge kwaliteit. Dit levert mooie, intieme en authentieke beelden op. 

Ik overleg graag met jou welke optie-met of zonder tekst-het beste bij jouw wensen past. Bij Portfolio kun je verschillende voorbeelden hier van zien of neem direct contact met mij op.

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.