Portfolio - Portretten

Een portret geeft een beeld van wie jij bent. Dat kan de blik in je ogen zijn, met wie of hetgeen je je omringt of je lichaamshouding. Een 'goed' portret geeft een authentiek beeld van wie je werkelijk bent èn hoe anderen je zien. Als je met een flinke lik Photoshop je eigen, pure kenmerken weghaalt of je met zaken omringt die niet bij je passen, ben je niet alleen niet eerlijk naar je zelf, maar ook naar anderen. Als mensen dat zien, sta je al 'in de min'. 

 

Kinderen laten ons vaak prachtig zien hoe het moet, met hun puurheid, sensitiviteit en spontaniteit. Aan mij de taak om met die instelling de mooie kanten van jou en je dierbaren extra te belichten. Zo kom je op je site, LinkedIn, Facebook, Instagram, of datingsite te staan als iemand waarmee mensen die bij jou passen graag mee willen connecten.

 

Wees jezelf, in al je mooi-zijn. Dat levert  met mijn talent voor fotografie altijd een prachtig resultaat op.

 

Kijk maar eens naar de voorbeelden:

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.