Portret

Een portret geeft een beeld van wie jij bent. Dat kan de blik in je ogen zijn, met wie of hetgeen je je omringt of je lichaamshouding. Een 'goed' portret geeft een authentiek beeld van wie je werkelijk bent èn hoe anderen je zien. Omdat te laten zien moet je je wel op je gemak voelen. Veel mensen kijken op tegen het maken van portretfoto's en dat begrijp ik heel goed!

 

Als ik portretfoto' s van je maak zul je merken dat de fotoshoot vooral een mooie ontmoeting en een fijne beleving is, waarbij je bijna vergeet dat er foto's zijn gemaakt. Dit levert mooie, pure portretten op waarbij je een ontspannen blik in de ogen van de geportretteerde ziet. Ik licht dit in deze video toe:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je met een flinke lik Photoshop je eigen, pure kenmerken weghaalt of je met zaken omringt die niet bij je passen, ben je niet alleen niet eerlijk naar je zelf, maar ook naar anderen. Als mensen dat zien, sta je al 'in de min'. Desgewenst help ik je met een image consult zodat je er tijdens de fotoshoot èn daarbuiten er op je best uit ziet!

Kinderen laten ons vaak prachtig zien hoe het moet, met hun puurheid, sensitiviteit en spontaniteit. Aan mij de taak om met die instelling de mooie kanten van jou en je dierbaren extra te belichten. Zo kom je op je site, LinkedIn, Facebook, Instagram, of datingsite te staan als iemand waarmee mensen die bij jou passen graag mee willen connecten.

 

Wees jezelf, in al je mooi-zijn. Dat levert met mijn talent voor fotografie altijd een prachtig resultaat op!

Profielfoto

Mireille Bruin @NDSM_29-03-2019_ WEBRES_

Familie &Vrienden

Vanessa & Boaz in het Erasmuspark_22-07-

Kinderen

Willemijn_Fedde & Lara_KLEIN_JAN 2018_Vi