Zoeken
  • Vincent

A gentle giant

Bijgewerkt: 15 mrt 2018

Wim: ‘a gentle giant en man-die-je met-1-hoek-plat-legt-Wim’.Wim is eigenaar van Kickboks Fit. Als je geregeld door het Erasmuspark loopt, dan heb je 'm vast weleens gezien met zijn devote gevolg: woest om zich heen trappende en zwiepende mensen die met een verbeten grimas om elkaar heen draaien, wegduikend en high kicks gevend. Vanaf een brommertje klinkt er opzwepende muziek. Dàt is dus Wim! Ik heb een uurtje gefotografeerd en was direct zwaar onder de indruk van de intensiteit waarmee zijn leerlingen zichzelf en elkaar afbeulen. Er wordt ook veel plezier gemaakt en er is een fijne vibe! Ik heb eigenlijk helemaal geen camera voor actiefoto's, maar de shoot heeft toch wat leuke plaatjes opgeleverd. Dankjewel Wim en ook je leerlingen!


© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.