Zoeken
  • Vincent

Aandacht voor een kind


Eefje runt haar coachingspraktijk hier in Bos & Lommer. Mijn cameratas op de grond geploft en gezeten aan de eetkamertafel in het gezellige appartement van Eefje, haar vriend Jeroen en hun 1 ½ jaar oude dochter Emily krijg ik een lekkere kop thee aangeboden en beginnen we te kletsen.


Met haar roots in Brabant vertrekt Eefje naar Groningen om daar Sociale Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen te studeren. Haar fascinatie met wat mensen beweegt laat haar de richting van sociale psychologie kiezen, in plaats van bijvoorbeeld klinische psychologie. Na haar studie komt ze in Amsterdam terecht waar ze de eerste jaren anti-kraak woont aan het Vondelpark. Ze is ook kunstenares, nu enigszins in ruste, zo combineert ze oude familiefoto’s met nieuwe foto’s. Ook hier is haar fascinatie met de plek die eenieder in het leven inneemt een drijvende kracht.


Eefje is een mensen-mens, dat merkte ik al snel en ik zie het ook terug op de foto’s die ik van haar heb genomen. De stap om kinderen te willen helpen, maar altijd in samenwerking met de ouders is heel begrijpelijk. Ze wil dan ook de opleiding tot gezinscoach gaan volgen, want een kind is immers ook onderdeel van een gezin, een verzorgende ouder of verzorgers. Toen de zon al richting de horizon zakte zijn we nog even snel naar het voor jullie bekende Erasmuspark gewandeld om ook daar wat foto’s te schieten.


Dankjewel Eefje voor onze ontmoeting en dat je zo een mooi werk doet! Hebben jullie een kind die niet lekker in zijn of haar vel zit (denk bijvoorbeeld aan onzekerheid, faalangst, boze buien, of het moeilijk aansluiting kunnen vinden bij leeftijdgenootjes) en zou het fijn zijn als er even iemand meekijkt? Eefje kan jullie kind en jullie als ouders helpen om te komen waar jullie willen zijn. Stuur haar een berichtje via haar website en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.
© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.