Zoeken
  • Vincent

Ajeto!

Ajeto! Buurman & Buurman is een restaurant gelegen naast het Erasmuspark en de Erasmusgracht in Amsterdam. Eigenaren Paul en Coen zijn als-inderdaad buurmannen-het restaurant begonnen, zonder eigenlijk veel verstand te hebben van pizzabakken. Nou, daar merk je na 5 jaar helemaal niks van! Ik zet graag mijn tanden in een steenovenpizza van Paul en Coen of schuil er

voor de regen. Het is eigenlijk maar een klein restaurantje. De open keuken beslaat al een derde van de totale oppervlakte. Gelukkig is er nog een terras waar je ook heerlijk wat kunt drinken. Er is ook al een Buurman & Buurman in Groningen is, de zaken gaan dus goed, maar laat je niet afschrikken door de drukte. Er is altijd wel een plekje te vinden. Het was erg gezellig bij Coen en Paul die tegelijkertijd het restaurant aan het klaar maken waren voor de eerste klanten. Paul wordt met een week of twee voor de eerste keer vader en Coen had zijn zoontje Toon meegenomen. Toon knelde zich al snel om mijn been en vertrouwde mij toe dat hij 'sjokoladetaartijs' het lekkerste vindt…terwijl hij ondertussen als een ware performer de andere gasten in het restaurant van zijn vader vermaakte. Dankjulliewel voor jullie leuke restaurant in Bos & Lommer!
© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.