Zoeken
  • Vincent

Al 20 jaar het beste voor haar klanten

Vandaag was ik op bezoek bij Wida, eigenaresse van Studio Colourful. Al 20 jaar maakt Wida Bos & Lommer en haar klanten mooier door haar kapsalon. Wida verstaat niet alleen haar vak ontzettend goed, ze doet dat ook vanuit haar hart. Ze laat haar klanten de mooiste uitvoering van zichzelf zijn door haar advies, haar talenten en die van haar medewerkers (zoals Mira) èn door haar klanten te helpen die mooie coupe te behouden. Ik heb al jaren gemillimeterd haar dus ik heb altijd een good/bad hair day, maar ik weet nog goed de struggle die ik vroeger had om de volgende dag mijn haar nèt zo te hebben als toen ik de kapperszaak uitliep. Wida en haar mensen knippen je haar op een zodanige wijze dat het goed blijft zitten, ook als het een stuk langer is geworden èn je krijgt uitleg hoe je zelf het allemaal in model houdt. Commercieel natuurlijk helemaal niet handig want daardoor hoef je niet zo vaak naar Wida terug, maar het is precies wat Wida kenmerkt: ze wil het beste voor jou en dat levert haar hele trouwe klanten op, zelfs over de landgrenzen heen. Dankjewel Wida en Mira!


© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.