Zoeken
  • Vincent

Body & Mind

Als ik naar de Admiraal de Ruijterweg fiets, kom ik altijd langs haar massagepraktijk dus wist ik Vanessa snel te vinden. Ik schrijf ‘praktijk’ omdat Vanessa een hele holistische kijk heeft op het menselijk lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus vertellen ieder hetzelfde verhaal. Ik heb haar leren kennen toen ik Wim Smit van https://kickboksfit.nlaan aan het fotograferen was in het Erasmuspark. Ze deelde met een fanatiek bekkie de ene na de andere (bijna) fatale kick uit. Zoals je op de foto kunt zien is ze gelukkig verre van agressief. Ze heeft trouwens samen met Wim http://www.kickyourmind.nl opgezet waarbij ze spiritueel bewustzijn en fit-zijn combineren door middel van yoga, kickboksen, meditatie en gezonde voeding. Eenmaal binnen viel mijn oog op een foto waarop je een klein meisje een oudere vrouw ziet masseren….dat is dus Vanessa met haar oma. Masseren zat bij Vanessa al vroeg in het bloed. Inmiddels bestaat Infiniti Massage alweer 7 jaar en blijft ze nieuwe dingen toevoegen, zoals Kick Your Mind. Op de foto zie je twee dingen die ik wil benoemen; Siem haar hond en de boom midden in haar kamer. Siem de Zen hond want wauw wat straalt deze hond een rust en wijsheid uit. Begrijpelijk dat Siem haar alles is. De boom heeft Vanessa in twee keer 12 (!) uur met vrienden in elkaar geknutseld door middel van meters vilt. Geen papier-maché dus maar een hele ‘aaibare’ boom!

Vanessa biedt naast ontspannings- en deeptissue-massage ook massagetherapie aan. Zit je niet helemaal lekker in je vel, letterlijk en figuurlijk, doe je zelf en je lijf dan een plezier en loop bij haar en Siem binnen!

Dankjewel Vanessa voor de gezelligheid en het vele lachen!

http://www.infinitimassage.nl© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.