Zoeken
  • Vincent

De Gibraltar

Bijgewerkt: 18 apr 2018

Vandaag was ik op bezoek bij 'buurthuis' De Gibraltar, een ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders, vrijwilligers en buurtbewoners in Bos & Lommer. Je herkent het gebouw, gelegen aan de Haarlemmerstraat en om de hoek als je van de Admiraal de Ruijter komt, aan de kleurige wandschilderingen. Dit komt omdat het pand de afgelopen jaren verschillende bestemmingen heeft gehad. Ondernemers Jolanda Mulder en Rhea Veda willen het nu vooral een plek laten zijn waar letterlijk jong en oud en iedereen van elke komaf zich kan vermaken. Dat kan met een zelfverzonnen activiteit-geef Jolanda of Rhea vooral een belletje, of door mee te doen met de vele activiteiten die vanuit het buurthuis worden georganiseerd. Zo worden er vanmiddag appeltaarten gebakken met de kinderen uit de buurt. Op de foto's zie je Rhea alvast de ingrediënten klaarzetten. Ze verkopen lekkere koffie, thee en limonade en serveren gezonde snacks en een vegetarische lunch. De deuren, grenzend aan de speeltuin, staan voor je open! De Gibraltar staat voor respect voor elkaar en voor plezier. Wip vooral binnenkort eens binnen, Jolanda en Rhea zullen dat erg leuk vinden! Hun website:

De Gibraltar


© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.