top of page

De perfecte match online

Bijgewerkt op: 19 apr. 2021

Er is al het nodige gezegd en geschreven hoe de Corona pandemie de wijze waarop we in contact staan met elkaar aan het veranderen is sinds de pandemie. Ik denk dat ik daar niet zoveel aan toe kan voegen.

De kanteling naar meer online contact met je klanten, potentiële klanten en iedereen die daaromheen zit (je netwerk) heeft mij als fotograaf wel in ieder geval het nodige opgeleverd. Waardevolle contacten waarmee je inzichten en kennis met elkaar deelt met als doel elkaar succesvol te maken.

Een goed voorbeeld hiervan is Gianny Braaf van The Social Brand Creators.

Mijn ervaring met The Social Brand Creators


Gianny helpt met The Social Brand Creators ondernemers met het bouwen van een sterk merk. Ze heeft een team aan specialisten die ze heel selectief en daardoor effectief inzet. Zo ook de fotografen waarmee ze werkt.

Met mijn fotografiestijl, taalvaardigheid en achtergrond in dialoogmarketing probeer ik opdrachtgevers te interesseren die een authentiek, ‘echt’ verhaal willen vertellen met beeld en tekst. Ik was dan ook erg blij dat Gianny mij onlangs vroeg een fotoshoot te doen voor de stichting van Peter Ottens, de YETS Foundation. Peter wil het werk dat hij doet met YETS onder de aandacht brengen van het bedrijfsleven. Een prachtig voorbeeld van hoe je de intrinsieke waarde van een stichting wil vertalen naar merkwaarden als verbinden, samenwerken en leiderschap.


Ik kreeg ruim van tevoren een zeer heldere briefing voordat we met de shoot begonnen terwijl Gianny mij tijdens de shoot mij ‘mijn ding’ liet doen, volledig mij het vertrouwen gevend. Na de shoot kreeg ik directe positieve feedback en een paar dagen later had ik een review met haar en Gitana Melchiot nadat er met de YETS was gesproken.

Voor mij als fotograaf is dit erg prettig en als iemand die zijn klanten graag helpt met (personal) branding is het dubbel fijn. Ik kan samenwerken met The Social Brand Creators, als specialist of als klant, dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zin of haar onderneming een boost wil geven!

Connect met Gianny

Connect met Peter

Connect met Gitana


De website van The Social Brand Creators:

De website van de YETS Foundation

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page