top of page

Doen wat je het allerliefste doet

Er wordt weleens gezegd dat je mensen aantrekt die horen bij wie je werkelijk bent, niet de persoon die je probeert te zijn. Als je jezelf accepteert in alles wat jij vertegenwoordigt, dan zul je ook mensen aantrekken die daar mee resoneren. Ik heb niet voor niks Cyrille van Hoof ‘Just the way you are’ laten zingen, een song waar ze zelf mee kwam en precies dit zegt.


Toen ik Sharon Noija vorig jaar leerde kennen via LinkedIn, spraken we al snel af in Den Haag waar zij woont met haar geweldige vriend Matheus. We wisten al snel dat we vriendjes voor het leven zijn en ik heb dan ook met veel plezier een fotoshoot voor haar gedaan waar ik de mooie kanten van Sharon mee heb geprobeerd te laten zien: oprecht geïnteresseerd, bewust in het leven, vol humor en relativeringsvermogen en gepassioneerd in alles wat ze doet.


Als je in kracht staat doe je wat het allerliefste doet


Haar loopbaan is gestart in de managementondersteuning waarna ze zicht heeft ontwikkeld tot HR Adviseur, met als specialisme werving en selectie en de arbeidsmarkt. Sharon geniet van de verbindingen die ze heeft met mensen. Ik kan dan ook wel zeggen dat ze net als ik echt een ‘mensen-mens’ is. Het motiveert haar steeds meer als mensen in hun kracht komen te staan. Als je in je kracht staat doe je wat je het allerliefste doet en voor mij is dat fotografie en (vooral) mensen hun mooie kanten laten zien.


Met deze gedachte heeft ze een coachopleiding gevolgd. Nu coacht en traint ze mensen in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, die zijn tenslotte met elkaar verstrengeld, en begeleid ze ze in hun loopbaan. Dit doet doet ze via Via Sharon, haar coachingspraktijk, waar het ontdekken van het werkvuur in jou en het DOEN centraal staan. Just do you is niet voor niets haar motto .


In haar coachingspraktijk werkt ze met plezier en rust waardoor ze waarde creërt aan ieders werkgeluk met meer bewustwording en minder stress.


Mensen helpen met afstand tot de arbeidsmarkt


Daarnaast kun je Sharon als programmamanager tegenkomen bij Talentcoach, een organisatie dat gespecialiseerd is in Action Learning voor professionals en managers uit het bedrijfsleven. Als je een sociale onderneming bent, dan staat de maatschappelijke missie voorop en probeer je om de wereld een beetje mooier te maken. Zo helpt ze met haar collega-coaches mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om zich met zelfvertrouwen en authenticiteit te presenteren. Iets wat je Joep Langen en Marien Meurs met hun bakkerij ook zo mooi ziet doen.


You do you!


Met deze gedachte heeft ze een coachopleiding gevolgd. Nu coacht en traint ze mensen in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, die zijn tenslotte met elkaar verstrengeld, en begeleid ze ze in hun loopbaan. Dit doet doet ze via Via Sharon, haar coachingspraktijk, waar het ontdekken van het werkvuur in jou en het DOEN centraal staan.


Haar missie is om de ander net dat stapje extra te laten zetten, waardoor hij/zij zelf verder kan en elke uitdaging fluitend aan kan gaan. Zo heeft ze samen met een netwerkpartner voor KLM-ers een programma ontwikkeld. KLM is zoals veel mensen weten, een organisatie waarin iedereen heel erg loyaal is maar waar je nu door de Corona pandemie gedwongen word je koers wellicht te veranderen. Zo begeleidt ze een aantal individueel in haar loopbaancoachtraject. Sharon heeft hele goede feedback van de KLM-ers en vertelt je er graag over.


Netraites helpen je je toekomstplannen sturing te geven


Verder organiseert ze ook ‘netraites’, een combinatie van een retraite en van netwerken. In een weekend staat bewust Zijn & Doen centraal. In een fijne, rustige omgeving in het groen gaat ze aan de slag jouw toekomstplannen en vertrouwen om het leven sturing te geven zoals jij dat wil.


De fotoshoot was voorbij voordat we het door hadden en is dat niet een heel goed teken?

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page