Zoeken
  • Vincent

Dwarrelende noten door het Erasmuspark

Vandaag een klassiek gitarist voor mijn lens: Martijn! Martijn is afgestudeerd als moleculair wetenschapper, maar besloot zijn hart te volgen en het conservatorium te gaan doen. Daar zijn we ontzettend blij mee want man oh man wat kan Martijn mooi gitaar spelen. De prachtige klanken dwarrelde door het Erasmuspark, wandelaars en honden aangenaam verrassend en waardoor ik al fotograferend dubbel aan het genieten was. Martijn verdient de kost niet alleen met concerten en optredens, maar hij geeft ook les. Zijn filosofie is dat niet de leraar maar de leerling bepaalt hoe en wat er geleerd moet worden. Daar kan ik het alleen maar heel erg mee eens zijn. Omdat ik zelf ook gitaar speel ging het natuurlijk de gehele shoot over onze gitaarhelden, maar de shoot was ook heel leuk omdat Martijn gewoon een hele leuke, fijne vent is! Check zijn site als je een keer naar een optreden wil van hem of gitaarles wilt hebben. Martijn, thanx en high five!

www.martijnbuijnsters.com


© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.