top of page

Er komt zoveel potentieel bij je vrij

Ik heb onlangs Sharon Noija gefotografeerd. Ze wilde nieuwe foto’s voor haar personal branding.


Er komt zoveel potentieel bij je vrij


Sharon stelt dat ieder persoon, in elke situatie, een andere keuze maakt en zich ontwikkelt groeit loslaat, leert en ontdekt. Ik kan het hier alleen maar heel erg mee eens zijn. Er komt hierbij zoveel potentieel vrij!


Sharon put bij haar coaching ook uit haar eigen ervaring


Sharon: mijn loopbaanpad is leerzaam en cruciaal geweest voor m’n eigen ontwikkeling. Als alleenstaande moeder had ik de meest uitdagende banen in mooie werkomgevingen. Om te “overleven” maar vooral om te leren. Tijd om te schakelen tussen de verschillende rollen had ik nauwelijks, ik deed het gewoon. Als ik terugkijk was het vooral mijn intrinsieke motivatie om me te verbinden met het werk en telkens de balans te vinden.


Jezelf ontwikkelen kan zoveel soepeler en gemakkelijker dan hoe het vaak wordt voorgesteld. Als je verlangt naar meer flow en minder overbelasting. Meer helderheid en minder stress. Meer effect en minder zwoegen. Meer inzichten en minder moeten, dat laat Sharon je ontdekken:


-Dat je naar jezelf mag kijken vanuit pure verbinding;

-Hoe je jouw tijd en energie inzet om aan de slag te gaan met wat jij écht belangrijk vindt.

Benieuwd naar jezelf verder te ontwikkelen? Neem dan contact met Sharon op

Vind jij het ook tijd om jezelf verder te ontwikkelen? Op een relaxte en pure manier wil Sharon als loopbaan- of lifecoach je graag helpen. Neem contact met haar op.
79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page