Zoeken
  • Vincent

Gelukkig en gezond in het werk en leven

Heleen de Jonge is coach, woont èn heeft haar praktijk aan de Admiraal de Ruijterweg. Toen ik de nog naar verf ruikende trap naar boven opliep, viel me direct de lichte en open atmosfeer van haar praktijk op. Ik werd bij binnenkomst hartelijk ontvangen door Heleen en direct van een lekkere kop koffie voorzien. Mijn interesse in de psyche van de mens en het bewustzijn, zorgde samen met de liefde en plezier waarmee Heleen over haar vak praat, dat ik al snel een boeiend gesprek bij haar op de bank had. Ik scande ondertussen natuurlijk de kamer op zoek naar mooie fotokansen. Hoewel het ging regenen, zorgde de grote ramen en het lichte interieur van haar praktijk voor genoeg fotogenieke momenten. Ze heeft met meer dan 20 jaar inmiddels zóveel ervaring in haar vakgebied, dat ze kan putten uit vele manieren waarmee ze haar cliënten helpt om (weer) gelukkig en gezond in het werk en leven te staan. Ze werkt in opdracht van bedrijven en voor particulieren, maar geeft ook trainingen. Als je bij het lezen van deze blog post denkt ,, hee ik kan wel wat hulp van Heleen gebruiken '’, neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ze denkt graag met je mee op welke manier ze je verder kan helpen. Dankjewel Heleen voor het warme welkom!

http://www.heleendejonge.nl© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.