top of page

Hoe je elkaars kwaliteiten versterkt

Bijgewerkt op: 5 okt. 2022

Ik heb onlangs een hele leuke fotoshoot gedaan. De interactie met de klant was al leuk, maar het was ook leuk omdat het 3 mensen betrof die elkaar via LinkedIn hebben leren kennen: Marijke van Noort van Castellum Consult en Richel Monpellier van Happy Flow in Rotterdam.


LinkedIn brengt mensen samen


Marijke vroeg aan een groep fotografen een voorstel te doen voor haar nieuwe website en om ‘smoel’ te geven aan haar nieuwe huisstijl. Dat deed ze met een uitgebreid fotoscript waar ze onder meer het onderwerp, wie, wat en doel van de foto benoemd. Ik werk graag met een zogenaamde ‘shooting list’ waarmee ik de klant laat nadenken over wat je met de foto wilt vertellen en het zorgt er ook voor dat je goed inzicht krijgt in hoeveel tijd je kwijt bent aan de fotoreportage.


Je begrijpt dat dit voor mij als fotograaf heel plezierig was en dat de wijze waarop ik mijn voorstel schreef Marijke deed besluiten om voor mij te kiezen.

De kwaliteit die je als fotograaf biedt gaat verder dan alleen je fotografie-vaardigheden


Toen was het nog zoeken naar een geschikte locatie die zowel een zakelijke als een warme, plezierige uitstraling had. Ik deed het voorstel om de Happy Flow locatie van Richel Monpellier in Rotterdam te kiezen. Happy Flow is een kantoorlocatie waar je flexibel kantoorruimte kan huren.


Marijke is als ondernemer met recht een multi talent en ze biedt een breed pakket aan diensten aan voor mens, werk, onderwijs en maatschappij. Ze werkt als loopbaanadviseur, projectmanager, trainer, coach en productontwikkelaar. Haar werk kenmerkt zich door creativiteit, innovatie, out-of-the-box-denken, de grote lijnen zien maar ook de belangrijke details. Ze straalt veel positiviteit uit en denkt in mogelijkheden. Ze doet dit zowel voor zakelijke als particulieren klanten.


Zakelijke klanten coacht zij onder andere in zaken als loopbaanbevordering, assessments en (collectief) outplacement. Particuliere klanten worden door Marijke geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling, loopbaancoaching en stressreductie.


Marijke heeft een ruime kennis en ervaring in het onderwijs, sociaal domein, het bedrijfsleven en mensen en kan zo vanuit verschillende invalshoeken werken. De uitdaging was om dit met foto’s te laten zien. Ze werd door haar man Marco van Noort en kinderen Jan Jaap, Marlies en Lotte begeleid die als cliënten fungeerden. We zaten heel mooi met elkaar in de flow en dat zie je denk ik wel terug op de foto’s.


Wil je eens sparren met Marijke over HR-vraagstukken in het onderwijs, sociaal domein of het bedrijfsleven? Dan kan ik haar zeker aanbevelen!


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page