top of page

It's been a while

De titel van deze blog post zou een nummer van Sabrina Starke kunnen zijn, de aanleiding van het schrijven er van. Het is namelijk een tijdje geleden dat ik op deze site iets heb geschreven. Ik schrijf graag, maar heb net als jij ook mijn prioriteiten waardoor sommige zaken wat op de achtergrond verdwijnen.

Naast mijn fotografie , professioneel en in mijn vrije tijd, houd ik al jaren een Engelstalig blog PixAndThoughts bij . PixAndThoughts krijgt meer aandacht van mij dan dit blog, maar dat wil niet zeggen dat ik dit gedeelte van mijn portfolio site wil verwaarlozen!

Sommige mensen hebben 'iets' wat ze onderscheid van anderen. Voor jou persoonlijk althans; niet dat ze zozeer beter zijn in wat ze doen.

Zoals mensen voor mij en mijn fotografie kiezen, maakt dat nog niet dat ik beter ben dan een andere fotograaf. Wat ik doe, resoneert met iets wat voor de ander belangrijk is. Zo ook Sabrina Starke. Ze heeft 'iets' dat mij raakt. Ik zou het over haar stem of muziek kunnen hebben, maar er zijn zoveel zangtalenten en goede componisten. Ik zou het kunnen hebben over haar levensfilosofie en hoe ze in het leven staat of zelfs hoe ze er uit ziet. Dat is subjectief en precies de magie van het onbeschrijfbare.

Toen ik onlangs naar een concert van haar ging, kon ik deze foto maken. Met mijn oude Leica M8 die heel mooi zwart-wit foto's kan maken. Dat Sabrina de foto ook mooi vond, liet ze me via een bedankje en een repost op Instagram weten. Dat ze dat deed verbaasde mij in het geheel niet, want Sabina is....Sabrina.
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page