top of page

Jouw talenten komen altijd te pas!

Je hebt niet alleen de talenten die je als 'professional' laat zien. Dat weet jij natuurlijk want je hebt ook nog een leven buiten je werk, toch?

Maar in hoeverre zet je die andere talenten ook in bij je werk?

Die zakelijke talenten kunnen een mooie, soms subtiele, combinatie vormen met de talenten die je in je privéleven laat zien. Zo ken ik Folkert Tempelman als iemand die radio en tv presentator, redacteur, host & moderator, (business) nieuws verslaggever en mediaproducer is. Dat hij ook een hele fijne persoonlijkheid is, dat had ik meteen door toen ik hem ontmoette. Dat hij echter óók DJ is....dat wist ik nog niet.

Toen Folkert mij dus vroeg om in ClubNL een set van hem 'te schieten' was ik als muziekliefhebber enthousiast maar.....het kriebelde ook....maar dan als fotograaf. Oei, dit is buiten mijn comfort zone dacht ik.....ClubNL bleek heel, heel erg donker te zijn en het licht dat er was, was vooral rood.Tel daarbij nog eens een rookmachine en een volle dansvloer op en je begrijpt dat fotograaf en camera hun spierballen moesten laten zien om dit enigszins vast te kunnen leggen!

Folkert draaide een geweldige set en de club liep dan ook al snel vol. Ik merkte dat mijn intuïtieve, bijna onzichtbare manier van fotografie meteen vruchten afwierp. Ook mijn talent om met mensen in contact te komen, iets wat ik jarenlang als salesmijnheer heb gedaan, kwam goed te pas. Ik was in staat zowel Folkert, die zijnt alent om mensen in beweging te krijgen in full flight liet zien, op de gevoelige plaat te zetten maar ook de andere mensen in de club.

Zowel Folkert als ik laten zien dat je je kwaliteiten op verschillende manieren kan inzetten en dat het nooit te laat is om er mee te beginnen (mocht je dit nog niet hebben gedaan). Als je zoals ik ook nog eens wordt uitgedaagd door iemand die jouw kwaliteiten ziet, dan kan er iets heel moois ontstaan!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page