top of page

Kanjers!

In het kader van mijn Bolo Buren fotoproject werd ik door Tonny benaderd of ik de korfbalvereniging waar hij voorzitter van is, niet een keer voor mijn lens zou willen hebben. Natuurlijk! antwoorde ik. Sport brengt buurtbewoners bij elkaar om samen plezier te hebben. Ik werd nog enthousiaster toen Tonny voorstelde om dan het G team te fotograferen. Dit team bestaat uit mensen met een mentale achterstand en is ontstaan uit de clinics die de korfbalvereniging doet. Dat heeft veel mensen enthousiast gemaakt. Op de foto’s die heb genomen zie je dat het plezier en het fanatisme er af spatte! Ik rende al fotograferend tussen deze kanjers door, high fives and hugs gevend.

Op een van de foto’s zie je ook Silvia, zij is één van de begeleiders van het team en nauw betrokken bij team G. Net als Sander, die het team traint. Gaandeweg de training biggelde de zweetdruppels van zijn glimlachende gezicht, dat was prachtig om te zien 😊.

Sander had nog mooi nieuws voor het team: het team is door de Dirk Kuyt Foundation geselecteerd om ondersteund te worden omdat bijdragen aan een structureel sportaanbod voor mensen met een beperking. Ze krijgen nieuwe shirts van de stichting.

Met een big smile stapte ik na de training op mijn fiets. Wat hebben we toch een boel kanjers om ons heen hè!13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page