top of page

Meester je leven

Bwerani is een man met een missie. Met Motivated Minds wil hij mensen inspireren met revolutionaire events, transformerende coaching en vernieuwende onlinediensten die allen persoonlijke groei opleveren.

Meester je leven

Ik ken Bwerani als een bijzonder sympathieke, bevlogen marketing professional met een vergaande kennis van Neuro Linguistisch Programmeren (NLP). Dat hij Motivated Minds zou gaan opzetten, is voor mij dan ook geen verrassing. Met de stijgende behoefte om richting en zingeving aan je leven te kunnen geven, is er een groeiende behoefte aan coaches die weten hoe je dat moet doen. Vandaar ook het motto van Motivated Minds: Meester je leven.

Het zijn stuk voor stuk hele fijne mensen die maar 1 ding willen: je helpen om vanuit je eigen kracht en kunnen het beste uit je jezelf te halen zodat je een leven kan leiden vanuit geluk. Motivated Minds zegt het zo:

‘We geloven dat persoonlijke educatie hét middel is waarmee je leven kunt verbeteren. Het helpt je als mens te groeien, verrijkt je levenservaring, verbreedt je horizon, vaardigheden en kennis. Maar boven alles draagt het bij tot persoonlijk geluk, wat uiteindelijk tegemoetkomt aan een betere wereld’.

Hoe ik mijn leven meester

Ik ben freelancefotograaf maar heb een consultatieve achtergrond in klantkennis en dialoogmarketing. Het besluit om niet alleen met het hoofd beslissingen meer te nemen, maar ook vanuit mijn hart, heeft mij de stap laten zetten naar freelancefotograaf. Door het bundelen van mijn interesses en talenten ben ik veel meer dan een fotogaaf en weet ik ook goed de ‘vraag achter de vraag’ te achterhalen en mee te denken hoe het verhaal dat de klant wilt vertellen resoneert met de doelgroep. Dat wordt door veel klanten erg gewaardeerd, naast uiteraard de kwaliteit van mijn foto’s.

Ik wil dat mensen voor mijn fotografie kiezen en voor Vincent, en ook dat krijg ik geregeld als feedback terug. Ik heb dus mijn ‘sense of purpose’ gevonden en dat is het mooiste gevoel dat ik heb. Ik ben dan ook heel erg dankbaar dat ik geregeld een bijdrage als fotogaaf kan leveren aan Motivated Minds en kan sparren met Bwerani en de coaches.

We zijn allebei het bewijs van hoe je persoonlijk geluk creëert en dat schept een band dat zoveel verder gaat dan alleen een 'leverancier-klantrelatie'.
27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page