top of page

Met warmte en aandacht

Ik richt me met mijn fotografie en storytelling graag op mensen die een betekenisvolle rol hebben in de maatschappij en dat zijn natuurlijk ook de zelfstandige ondernemers. Mensen die met hun talent en hartsverlangen anderen een mooie dienst verlenen èn er een boterham mee verdienen, zoals Fleur als burn-out coach.

We leven in een maatschappij waar we elkaar zwaar onder druk zetten en maar dóórgaan, vaak op ons tandvlees. Vroeg of laat valt er niks meer op te branden en ben je uitgebrand. Fleur weet daar alles van en helpt nu vrouwen met een burn-out, door middel van onder andere coaching, ayurvedische voedingsleer en massage. Wat me vooral opviel aan Fleur is haar warme uitstraling en de goede vragen die ze aan mij stelde, terwijl ik eigenlijk aan ‘de kant van de vragen’ zat. Als het goed is, zie je haar uitstraling ook terug op deze foto. Haar praktijkruimte straalt dezelfde rust en warmte uit en is zo een hele mooie extensie van Fleur.

Stuur haar vooral een berichtje als jij of iemand die je kent en waar je om geeft, wel wat hulp van Fleur kan gebruiken. Je bent van harte welkom bij Fleur.

Dankjewel Fleur en heel veel succes met je praktijk!2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page