top of page

Petra is een NOBCO en GTD trainer


Ik heb onlangs een hele leuke foto shoot gedaan met een coach. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van coaches en Petra en ik hadden duidelijk een goede klik.


Europees erkende coach


Petra Kennis is een NOBCO coach. NOBCO staat voor Nederlandse Orde van Beroepscoaches en dat betekent dat Petra een europees erkende opleiding heeft gevolgd


Werken en leven vanuit een innerlijke rust.


In haar praktijk richt ze zich op mensen die willen werken en leven vanuit een innerlijke rust.


Ze zorgt ervoor dat je meer helderheid en inzicht krijgt over een situatie of de dingen die je doet wel in lijn zijn met je wensen en je waarden. Heel praktisch gezien helpt ze je ook om je werk beter te organiseren. Hiervoor maakt ze gebruik van de principes van Getting Things Done van David Allen.


Getting Things Done


Getting Things Dons een bewezen en wereldwijd gebruikte methode die je overzicht en controle geeft, waardoor je meer kunt bereiken. Het biedt focus en de vrijheid om te werken aan de zaken die ertoe doen, zowel professioneel als privé. Het helpt je om in het moment aanwezig te kunnen zijn. .


Petra is ook Master Trainer is in diverse healingsystemen

Wat coaching bij Petra nu zo speciaal maakt, is dat ze naast gediplomeerd coach ook Master Trainer is in diverse healingsystemen. De wereld van de energieën speelt in haar leven en ook tijdens haarcoachingsessies daarom altijd een rol.


Ben je benieuwd naar wat Petra voor jou kan doen? Neem dan contact met haar op. Wil je ook een dergelijke fotoshoot? Neem dan contact met mij op. Als je wilt, schrijf ik ook een Linkedin artikel over je.Dat doe ik kosteloos. Ik heb een groot netwerk dat mijn artikelen graag leest.22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page