top of page

Rust, ruimte en natuur

Vrienden van mij, Juerd van der Burgt en Rebecca de Boer, hebben een prachtige locatie in De Meije en dat valt onder de gemeente Woerden. Ze hebben jarenlang deze locatie gebruikt om gasten te verwelkomen.


Een huis is meer dan een verzameling bakstenen


De locatie staat nu te koop en hoewel makelaars vaak alleen het huis beschrijven, is de landelijke omgeving minstens zo mooi als de locatie zelf. Rust, ruimte en natuur zijn elementen die je hard nodig hebt om te kunnen ontspannen. De Meije ligt op een prachtige route door ‘t Groene Hart waar je naast vogels, koeien en paarden ook veel wandelaars, fietsers, motoren en klassieke auto’s ziet.


Lekker relaxen


Juerd en Rebecca houden ook exposities en trainingen. Recreanten worden verwelkomd met de legendarische appeltaart van Rebecca. Je kunt in de hooischuur lekker relaxen terwijl je veel kunst en zelfgemaakte taarten, jams en chutneys ziet taan. Ze bieden daarnaast een variatie van kleinschalig activiteiten aan zoals kayakken en het verhuren van electrische bootjes.


Zó de Nieuwkoopse Plassen op


De rivier De Meije loopt door hun tuin en komt uit op de Nieuwkoopse Plassen, dus je kunt vanuit hun tuin zó de Nieuwkoopse Plassen.


Tot slot bieden ze bed & breakfast aan in de 2 appartementen die ze hebben. Het levert ze vaak vrienden voor het leven op! Ze doen nog meer goed werk; zo wordt de tuin onderhouden door mensen met afstand van de arbeidsmarkt en wordt er kunst van het Atelier de Schuur en Thomashuis verkocht.


Ben je benieuwd naar de locatie van Juerd en Rebecca? Neem dan contact met ze op of bekijk hier het webalbum.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page