top of page

Statsefratsen uit De Beemster


Een tijdje geleden zag ik een bericht van een nieuwe winkel bij mij om de hoek die veel positieve reacties kreeg. Ik besloot ze te benaderen voor een 'Bolo Buren fotoshoot' (mijn hobby fotografie-storrytellingsproject) en kwam zo kwam zo in contact met Arthur, een tuinder uit de Beemster die samen met Daniel (uit Ierland) en Shaw (uit de VS) een prachtige winkel in Bos & Lommer is begonnen.


Je kunt er elke vrijdag en zaterdag terecht voor heerlijke streekproducten die op een verantwoorde manier zijn geproduceerd. Dat de bewoners uit Bos en Lommer de winkel al hebben weten te vinden bleek uit dat ik voortdurend een stapje achteruit moest doen omdat Daniel een klant moest helpen!





21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Westdogs

bottom of page