Zoeken
  • Vincent

Verhalen die verbinden

Bijgewerkt: 15 mrt 2018

Deze week was Marlette het stralende middelpunt van mijn fotoshoot. We hadden eerder al kennis met elkaar gemaakt, omdat Marlette getuige was van een andere fotoshoot in het Erasmuspark, mij herkende als de 'bolofotograaf' en besloot om even handjes te schudden. Dat is Marlette ten voeten uit: een hele fijne, spontane, warme persoonlijkheid met een oprechte interesse in de ander. Marlette is journaliste en verstaat de kunst om tekst en beeld zo in te zetten dat mensen met elkaar worden verbonden. Dat doet ze bijvoorbeeld voor het Oranjefonds, waar ze donateurs en de mensen die geholpen worden met de donaties, met elkaar verbindt door middel van mooie verhalen. Haar website krijgt nu een update, maar stuur haar vooral een berichtje via http://www.verhalendieverbinden.nl als je denkt dat Marlette iets voor jou kan betekenen! Na wat kopjes koffie bij Van de Buurt, zijn we samen met haar hondje Mini naar het Erasmuspark gewandeld en konden we een zonnige fotoshoot doen. Dankjewel en veel succes met je mooie werk Marlette!


© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.