Zoeken
  • Vincent

Vlamousse!


Ik heb vorig jaar mijn buurtgenoot Brigitte van Bakel geportreteerd in mijn storytellingsproject op Facebook .Brigitte vertelde mij over haar studie aan de kleinkunst academie en haar missie om de theaters als cabaretiere te veroveren. Daar is ze nu full blown mee bezig! Samen met Maya van As vormt ze nu Vlamousse en bestormt ze de Nederlandse podia. Gisteravond ben ik naar ze wezen kijken in Crea Amsterdam waar ze een try out deden. Ik zat in het publiek en heb wat foto's gemaakt. Dat ging niet altijd goed want door het gegrinnik trilde mijn handen. Ze staan binnenkomt in de kwartfinales op het Leids Cabaret Festival!
© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.