top of page

Een portret geeft een beeld van wie jij bent. Dat kan de blik in je ogen zijn, met wie of hetgeen je je omringt of je lichaamshouding. Een 'goed' portret geeft een authentiek beeld van wie je werkelijk bent èn hoe anderen je zien. Omdat te laten zien moet je je wel op je gemak voelen. Veel mensen kijken op tegen het maken van portretfoto's en dat begrijp ik heel goed!
 

Je zult merken dat je je op je gemak voelt als ik foto's van je neem, heel belangrijk om jou op een natuurlijke manier te laten kijken. Als ik portretfoto' s van je maak zul je merken dat de fotoshoot vooral een mooie ontmoeting en een fijne beleving is, waarbij je bijna vergeet dat er foto's zijn gemaakt. Dit levert mooie, pure portretten op waarbij je een ontspannen blik in de ogen van de geportretteerde ziet. Ik licht dit in deze video toe:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 In de video zie je Cyrille van Hoof zingen. Als je wilt zien hoe zij zichzelf presenteert, klik dan hier.Als je benieuwd bent hoe Mireille Bruin dat doet, klik dan hier.

Ik maak het liefst gebruik van natuurlijk licht en een omgeving waarin jij je je op je gemak voelt, maar soms is er toch kunstlicht nodig. Dat hoeft er helemaal niet kunstmatig uit te zien, zoals je hier kunt zien.

Als je met een flinke lik Photoshop je eigen, pure kenmerken weghaalt of je met zaken omringt die niet bij je passen, ben je niet alleen niet eerlijk naar je zelf, maar ook naar anderen. Als mensen dat zien, sta je al 'in de min'. Desgewenst help ik je met een image consult zodat je er tijdens de fotoshoot èn daarbuiten er op je best uit ziet!


Zo kom je op je site, LinkedIn, Facebook, Instagram, of datingsite te staan als iemand waarmee mensen die bij jou passen graag mee willen connecten.
 
Wees jezelf, in al je mooi-zijn. Dat levert met mijn talent voor fotografie altijd een prachtig resultaat op!


 

Mireille Bruin @NDSM_29-03-2019_ WEBRES_
bottom of page