Welkom bij Soul2Soul Photography

 

Welkom op Soul2Soul Photography, de portfolio website van Vincent van Kleef, portret- en reportagefotograaf. Vincent fotografeert het leven zoals het is: mooi, intiem en fascinerend. Op discrete wijze maakt hij foto's van jou of jouw gelegenheid, zodat je volop in het moment blijft. Indien gewenst vertelt  hij niet alleen met beeld maar ook met tekst een mooi verhaal.

Het portfolio is onderverdeeld in de categorieën Portretten en Reportage .Enthousiast geworden en interesse in een fotoreportage of portret? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met Vincent op.

“I am forever chasing light. Light turns the ordinary into the magical. ”-Trent Parke

© Copyright Soul2Soul Photography portretfotografie en reportagefotografie. Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd. Het is dan ook niet toegestaan om zonder mijn toestemming foto’s te publiceren, te gebruiken of aan te passen.

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 78/2005 en welke op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.