Welkom op Soul2Soul Photography, de portfolio website van Vincent van Kleef, portret- en reportage fotograaf.

 

Fotograferen is hetgeen dat ik het allerliefste doe! Ik heb altijd een van mijn camera's binnen handbereik, maar ik ben sowieso altijd aan het fotograferen 'met mijn ogen' want dat is hoe ik naar de wereld om me heen kijk. Ik sta graag in contact met mensen en dat zie je terug in mijn foto's en het soort fotografie dat ik doe. Ik maak graag portretten en reportages waarmee ik laat zien wat de mens die je ziet zo mooi maakt.

 

Ik fotografeer het leven zoals het is: mooi, intiem en fascinerend. Je zult merken dat je je op je gemak voelt als ik foto's van je neem, heel belangrijk om jou op een natuurlijke manier te laten kijken.

 

Bekijk mijn portfolio maar eens wat ik hier mee bedoel. Bij een zakelijke of privĂ©gelegenheid, ben ik de vlieg op de muur die precies die momenten weet te vangen die het samen zijn mooi maakt. De foto's bij evenementen en bruiloften laten dit zien. Indien gewenst vertel ik niet alleen met beeld maar ook met tekst een mooi verhaal, zie mijn blog voor mijn stijl van schrijven.

​

Wil je in contact met mij komen, me volgen op social media of zien wat anderen over mij schrijven? Stuur me dan een berichtje of kies het social media platform waar je actief bent.

1/75