Welkom op mijn portfolio website

 

Fotograferen is wat ik het allerliefste doe! Ik heb altijd een van mijn camera's binnen handbereik, maar ik ben sowieso altijd aan het fotograferen 'met mijn ogen' want dat is hoe ik naar de wereld om me heen kijk. Ik sta graag in contact met mensen en dat zie je terug in mijn foto's en het soort fotografie dat ik doe. Ik maak graag portretten en reportages waarmee ik laat zien wat de mens die je ziet zo mooi maakt.

 

Ik fotografeer het leven zoals het is: mooi, intiem en fascinerend. Je zult merken dat je je op je gemak voelt als ik foto's van je neem, heel belangrijk om jou op een natuurlijke manier te laten kijken. Bij een zakelijke of privégelegenheid, ben ik de vlieg op de muur die precies die momenten weet te vangen die het samen zijn mooi maakt. Indien gewenst vertel ik niet alleen met beeld maar ook met tekst een mooi verhaal.

Belangrijke momenten als geboorte, trouwen of overlijden laten je zien hoeveel schoonheid het leven je geeft. Ik kan dat op een mooie manier vastleggen en leg dat hier uit.

Je kunt ook op een foto klikken als je meer wilt weten of hier als je meer over mijn filosofie over een mooi portret wilt weten.
 

Ik geef ook workshops. Ik vertel er hier over.

 

Met warme groet,

Vincent 

Marga Vermeulen_Soul2Soul Photography00021.jpeg
PORTRET
Mireille Bruin
Trouwen Helen & Robin_WEB_29-02-2020_Sou
Buurman&Buurman_02052018_WEB_Soul2Soul P
Nicole de Ridder_KLEIN_DEC2017_VincentPh
WeMakeThe.City©Soul2Soul_Photography_Vi
Screenshot 2020-08-13 at 09.31.23.png
trouwen-dex-amy_-20-05-2020_soul2soul-ph
Portfolio Vrijwerk 20.jpg
Vincent van Kleef